UK site
GO TO US SITE
STAY
US site
GO TO UK SITE
STAY
0 items - £0.00

Take To The Hills

When Co-Founder Sue Jones designed a house in the Portuguese hills, she wanted it to incorporate colour, pattern, geometry and nature. A place where the inside blended with the outside and the outside with the inside.

Sitting Room

Take To The Hills - Sitting Room

It was important to keep the sitting room cool in a warm climate, so Sue stuck to a mainly neutral palette but included a few darker tones, which come through in the cushions, lampshades and tables. The spectacular tree, the core of the room, introduces drama and a natural element.


Dining Room

Take To The Hills - Dining Room

The shaded outdoor dining area really is the centre of the home. The tree trunk table makes such an impact, whether you use it inside or out. This area was entirely designed for comfortable entertaining, from the inbuilt seating covered in cushions, to the woven chairs. It is an informal and relaxed space but one that encourages a good time.


Terrace

Take To The Hills - Terrace

The rows of leaves offer a verdant take on the popular basket wall. Featured throughout Sue's look, the straw hats on the sun loungers - along with a large parasol and striped cushions - create an ideal spot to enjoy a morning espresso and pastel de nata.

Take To The Hills - Terrace