0 items - $0.00

La La Living Sitting Room

After a long day hiking in the surrounding hills, this sitting room is the perfect oasis to return to. The foundation of Sue’s design was the walls which were painted to create a plastered effect, adding texture and depth as well as making the rooms feel cooler during the scorching Californian summers. Pops of colour were carefully chosen in complementing tones to make the scheme feel welcoming. After a long day hiking in the surrounding hills, this sitting room is the perfect oasis to return to. The foundation of Sue’s design was the walls which were painted to create a plastered effect, adding texture and depth as well as making the rooms feel cooler during the scorching Californian summers. Pops of colour were carefully chosen in complementing tones to make the scheme feel welcoming.
Spongecell